Tropical Room

This project challenged us to create the atmosphere of a reception room, inside a container. A space was intended for the reception of customers, for the sale of plots for construction.

The location of the space was the motto for the whole concept, a peculiar space with a fantastic view.

The meeting table and chairs were essential elements, and, given the small size, we opted for a glass table and contemporary chairs with white upholstery.

  A small waiting area with a custom armchair and a stool, a side table with a lamp, rugs that separate the different areas and the rest of the decorative elements were important for a beautiful and comfortable space.

The "walls" were all lined with vinyl with a personalized image to the project.

WHAT

Stand

WHERE

Aroeira, PT

WHEN

March 2017

BE IN 
TOUCH

info@stoolinteriors.com

+351 917 806 767

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • Branca Ícone Pinterest

© 2019 Stool Interiors . All Rights Reserved.

Tropical Room 07