Corner WC

The present project included the complete remodeling of the bathroom.

A more contemporary finish was chosen for the walls and floors. The layout of the space has been optimized for more efficient use and in accordance with the needs of our client. We reduced the shower area, which allowed the inclusion of storage niches, both inside the shower and outside. We also include a bench inside the shower, at the customer's request, covered with the same ceramic as the rest of the toilet.

To highlight the shower area and the niches, we opted for a different coating, which stand out for their geometry in neutral tones.

All the remodeling and construction of the WC, from the projection to completion, was accompanied by us.

WHAT

WC

WHERE

Lisbon, PT

WHEN

March 2019

BE IN 
TOUCH

info@stoolinteriors.com

+351 917 806 767

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • Branca Ícone Pinterest

© 2019 Stool Interiors . All Rights Reserved.