light living room

Creating a clean and bright environment was the aim of this project.

For a larger and more functional space, the area, where previously there was a balcony, welcomed the dining area, since it makes the direct connection with the kitchen.

The work was done for the placement of the false ceiling, with adjustable spots and the placement of leds in the area of the furniture for a more intimate and cozy environment.

The decoration of contemporary lines and with a large dose of white and natural oak creates an atmosphere full of calm and light. The furniture was limited to the essentials, few colors and simple decorative elements, but with an exquisite character they created a beautiful environment where details make the difference.

All the furniture was designed and produced by us, allowing the present project to be fully customized according to the tastes and needs of our client.

WHAT

Living Room

WHERE

Lisbon, PT

WHEN

June 2019

BE IN 
TOUCH

info@stoolinteriors.com

+351 917 806 767

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • Branca Ícone Pinterest

© 2019 Stool Interiors . All Rights Reserved.